CAT |

Festa Final de Temporada 2017-18

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La temporada 2017-18 ja s’està acabant i no volem finalitzar-la sense totes i cadascunes de les persones que heu format part del Força Lleida aquesta temporada.

La Festa Final de Temporada és un moment d’agraïment als qui heu confiat i donat suport al projecte una temporada més: abonats i abonades, periodistes, empreses, entitats i institucions… i especialment a les famílies, jugadors i tècnics de la Base del Força Lleida. Els quilòmetres acumulats pel territori, les hores de dedicació tant als vostres fills com al seu equip, la formació esportiva que heu impartit uns i que els altres heu rebut…

El dijous, 7 de juny a les 19h al restaurant El Mirador dels Camps Elisis farem la Festa Final de la Temporada 2017-2018. Esperem comptar amb la vostra presència en un dia tant especial, el qual esperem que sigui un moment de gaudi i on el bàsquet hi sigui present.

Per accedir a la festa es necessari mostrar l’entrada que podreu adquirir per 3 euros a:

Cada entrada és vàlida per a una persona i inclou l’accés al restaurant, el pica-pica i consumició. L’aforament i el nombre d’entrades és limitat.

No et quedis sense la teva. T’hi esperem!!!

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut