CAT |

Feliu i Mbaye reben a joves del Programa Noves Oportunitats per a parlar sobre els valors en l’esport i en el món laboral

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els capitans de l’ICG Força Lleida Miki Feliu i Ablaye Mbaye han estat aquest matí al Barris Nord amb una vintena de joves del Programa Noves Oportunitats, el qual té com a objectius que els joves que ni estudien ni treballen i amb edat entre 16 i 24 anys retornin o bé al sistema educatiu o bé que trobin una sortida laboral.

Durant la visita, Feliu i Mbaye han parlat de les seves experiències en el món laboral i de la importància del treball en equip, la integració, la gestió de l’estrés, entre d’altres. A més, han parlat de valors com el companyerisme, l’esforç i la disciplina.

Després, els usuaris han pogut realitar les preguntes que volguesin i, per acabar, han fet uns tirs a cistella amb els jugadors. Un cop finalitzada la ponència, els usuaris han pogut formular les seves preguntes, així com fotografiar-se amb els dos jugadors. A més, han tingut l’oportunitat de baixar al parquet del Barris Nord per a fer uns llençaments a cistella amb Feliu i Mbaye.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut