CAT |

Fabio Santana: “Vinc a un club molt reconegut a la LEB Or”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Matí de presentació a l’Espai Fruita Barris Nord amb el base Fabio Santana i el director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado.

El jugador canari reconeixia mostrar-se content d’arribar al Força Lleida afirmant que “és un club molt reconegut a la lliga”. Santana també indicava que el camí del jugador i del club es van poder creuar en diferents ocasions “i aquest cop ha estat així”. Santana té clar que ve per ajudar l’equip i créixer com a jugador, alhora que espera que sigui una temporada il·lusionant per a l’afició. “L’afició és reconeguda, em va tocar patir-la com a visitant i ara em toca gaudir-la com a local”, diu el base. Sobre les primeres sensacions dels entrenaments, Santana indica que encara és aviat per valorar-ho, però assegura que ara “ara ens centrem a posar-nos en forma. El Gerard ens marca el ritme de joc, el qual serà molt ràpid i jo m’hi trobo molt còmode. Igual que la intensitat defensiva, que també m’hi trobo còmode”.

Joaquín Prado, per la seva banda dona especial importància a la formació de base que ha rebut Fabio Santana. “Té una magnífica trajectòria en un dels millors planters, al Gran Canària”. Prado ressalta la seva capacitat de dirigir i conèixer el joc, de controlar la competició, la seva experiència i la seva virtut de fer millors els companys. “Ha tingut gran impacte als seus equips anteriors”, remarca. Prado també ha assegurat que Santana “donarà direcció, capacitat d’assistència, lectura de joc i un bon inici del treball defensiu de l’equip tal com li agrada al Gerard. Ve a ser un jugador important”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut