CAT |

ESPAI FRUITA, NOVA DENOMINACIÓ DEL PAVELLÓ BARRIS NORD

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Afrucat coordina un patrocini del sector pel Força Lleida 

L’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (Afrucat) ha coordinat un nou patrocini del sector de la fruita per l’equip de bàsquet de la ciutat, Força Lleida, durant  tres anys. Així, les empreses i entitats de transport Trota, Margi Servicios Still, Energia Nufri, DOP Pera de Lleida, Box Jove i Banasegur patrocinaran al club lleidatà per les temporades 2021-2022, 2022-2023 i 2023-2024; i el Pavelló Barris Nord passarà a denominar-se Espai Fruita.

El nou nom Espai Fruita lluirà a la façana del pavelló esportiu, juntament amb els logotips de les sis empreses patrocinadores, segons ha explicat el president del Força Lleida, Albert Aliaga. Per la seva banda, el president d’Afrucat, Francesc Torres, ha destacat que “amb aquest acord, el sector de la fruita de Lleida referma el seu compromís pel territori, a la vegada que donarà a conèixer la qualitat i posicionament de la fruita de Lleida entre tots els visitants del Pavelló Espai Fruita“. Albert Aliaga ha traslladat “l’agraïment del Força Lleida al sector per aquest patrocini en què esport i fruita de Lleida es donen la mà, com dos companys de viatge que coincideixen en valors com la vida saludable i la promoció del territori”.

Així mateix, el Força Lleida també ha acordat certa exclusivitat per a les empreses patrocinadores dins els seus sectors, com són el transport, subministraments, energia, embalatges, assegurances i producció de fruita amb denominació d’origen.

Força Lleida i Afrucat han presentat aquest matí l’acord amb la presència de representants d’ambdues entitats, així com de les institucions locals i empreses patrocinadores.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut