CAT |

Equipacions 2019-2020 i nova imatge de l’ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida ja té les seves equipacions oficials preparades per a jugar aquesta temporada 2019-2020.

Aquets matí, ha tingut lloc a la pista del Barris Nord la presentació de la imatge i les samarretes oficials de l’equip. Félix González, president del Força Lleida ha destacat la importància que té el suport d’ICG i altres empreses per tenir un equip a la LEB Or. Ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a altres empreses del territori perquè apostin per l’esport de casa. González ha repetit, com va fer ahir a la presentació de mike Carey, la importància que té per al club que la majoria dels jugadors de l’ICG Força Lleida ja hagin vestit la samarreta del club i ja coneguin el joc de l’equip, els companys, així com la ciutat. El president ha fet una crida als lleidatans i lleidatanes perquè s’uneixin a la família del Força Lleida i gaudeixin del bàsquet els divendres al Barris Nord.

Per la seva banda, Meritxell Pi, Directora Financera i Acció Corporativa del Grup ICG, ha destacat que el Grup ICG seguirà apostant pel Força Lleida una nova temporada. La marca ICG estarà present a les 2 equipacions oficials del primer equip (negra i taronja), ocuparà els 2 cercles de tirs lliures, estarà present als fons de la pista, tribuna i retolació a les escales del pavelló. A més a més, la imatge conjunta es mostrarà a polos de l’staff tècnic, samarretes d’entrenament en dia de partit, xarxes socials, publicitat i carnets d’abonat, entre d’altres. Meritxell Pi ha seguit amb el fil argumentatiu de González, ressaltant que és important que les empreses de Lleida apostin per l’esport lleidatà.

Albert Aliaga, directiu del Força Lleida, ha agraït a ICG el seu suport i l’ha posat com a exemple d’empresa que aposta per l’esport de Lleida, un exemple a seguir.

Teniu disponible en vídeo la roda de premsa de presentació:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut