CAT |

Entrades a la venda per a la Final a 4 de la Lliga Catalana ACB

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els 4 equips catalans d’ACB (FC Barcelona Lassa , BAXI Manresa, Morabanc Andorra i Joventut Badalona) jugaran al Barris Nord els dies 8 i 9 de setembre en motiu de la Final a 4 de la Lliga Nacional Catalana d’equips ACB. El dissabte, dia 8 es jugaran les semifinals entre Andorra – Badalona (18h) i Barça – Manresa (20h). Diumenge, 9 de setembre és jugarà la final entre els dos equips guanyadors de la fase anterior (20h).

 

ENTRADES

El Força Lleida, com a col·laborador de l’esdeveniment esportiu, és l’encarregat de posar a la venda les entrades de manera online.

entrades_lliga_catalana

  PREU I VENDA DELS ABONAMENTS

Es posarà a la venda un abonament per als dos dies de competició (semifinals + final). Aquests abonaments no tindran un seient assignat. Els abonaments es podran comprar online manera anticipada o bé a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment.

  • Venda anticipada: El preu de l’abonament comprat amb antelació és el següent:

PÚBLIC

PREU

ENTRADA / DATA

General

10 euros

500 abonaments o fins esgotar-se amb data límit del 31 d’agost*

Abonats

Força Lleida

10 euros

300 abonaments o fins esgotar-se amb data límit del 7 de setembre*

Federats

10 euros

Fins el 7 de setembre

0-6 anys

Entrada gratuïta

 *Si els abonaments s’exhaureixen abans de les dates assenyalades, el preu d’aquest passarà a ser de 15 euros.

 

  • Venda a taquilla: Es posaran a la venda abonaments a taquilla el mateix dia d’inici de la competició (dissabte, 8 de setembre) a un preu de 15 euros. Les taquilles obriran 1h 30 minuts abans de l’inici del primer partit.

 

DISSENY I FUNCIONAMENT DE L’ABONAMENT

Tota persona que hagi comprat l’abonament per als dos dies a través del web del Força Lleida, s’haurà de descarregar el comprovant/entrada. Aquest comprovant tindrà un codi QR que es podrà utilitzar els 2 dies de competició. Cada dia només es podrà llegir el codi 1 vegada.

***

El diumenge, 9 de setembre, abans de la final de la Lliga Nacional Catalana d’equips ACB, es jugarà el partit Força Lleida – FC Barcelona B (17:30h) en motiu de la semifinal de Lliga Catalana LEB Or. El partit va inclòs en els preus dels abonaments detallats anteriorment. Així doncs, aquells qui tinguin accés a la final de la Lliga Catalana ACB podran veure prèviament aquest partit sense cost addicional.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut