CAT |

“Ens hem de divertir”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gustavo Aranzana, el director tècnic Joaquín Prado i el president Albert Aliaga presenten l’estructura tècnica del club.

L’entrenador val·lisoletà del ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, agafa de nou les regnes de l’equip en una temporada que arrenca amb sensacions estranyes; d’una banda amb la incertesa per la situació sanitària, i de l’altra amb la il·lusió d’haver construït una plantilla molt competitiva malgrat les limitacions pressupostàries; “Tots els que están aquí han volgut venir, i han renunciat a altres opcions per ser-hi”, ha explicat el tècnic, que remarca que “això és una prova del compromís que hi ha amb el projecte”.

De fet, ell mateix ha argumentat que la seva renovació ha quallat gràcies “a les persones”. “El club ha fet un esforç, es noten els canvis, es vol fer un club més actiu, més operatiu, i això m’agrada”, ha dit Aranzana, que ha citat al president Aliaga i al DT Prado com “els grans responsables de que jo estigui aquí feliç i il·lusionat amb el projecte”. I és que l’entrenador té clar que té “el millor equip de treball”, i ara vol aconseguir que l’equip “s’esforci al màxim per estar a l’alçada, perquè aquest any ens hem de divertir” .

Quant als objectius esportius, ha afirmat que aquesta serà una lliga molt difícil, amb dos grups, només un ascens i quatre descensos”, però no ha descartat res; ”Potser aquest any som la sorpresa. Perquè no? El play off està difícil, tot i que no hi renunciarem d’entrada”. Però ha assenyalat dues claus per aconseguir-ho; “humilitat i treball”.

De la seva banda, el director esportiu Joaquín Prado ha lloat la figura de
l’entrenador al dir que “tenir-lo ens atorga un plus respecte la resta d’equips”. L’asturià, artífex en bona part de la construcció de la plantilla ha afirmat sentir-se “molt satisfet” pel nivell de les incorporacions efectuades, i tot i reconèixer que tenen “molta feina per endavant” creu que “hi ha bones expectatives”.

Per últim , el president Albert Aliaga ha compartit la satisfacció “tant per l’equip com per la direcció esportiva que s’ha pogut crear” i que completen el segón entrenador Jordi Guardia i la resta d’ajudants. Ha afirmat que s’ha destinat “entre el 80 i el 90% del pressupost d’enguany a primera plantilla” i que això, tot i el previsible descens d’ingressos, ha permès fer “un equip competitiu”.


També ha valorat positivament el nou sistema de competició, que “permetrà als equips tenir flexibilitat de dates si cal ajornar partits” a causa de possibles casos de Covid-19 que es puguin produir a la lliga. Ha reclamat, això sí, que “s’estableixi un protocol clar des de la Federació Espanyola” per garantir la màxima seguretat sanitària tant entre els esportistes com entre els aficionats.

Els nord-americans arriben demà

Antonio Hester i Michael Buchanan s’incorporaran aquest divendres als
entrenaments, i no avui com estava previst inicialment. Un problema amb una de les connexions aèries que els havien de dur a Espanya n’ha retardat la seva arribada, prevista en principi per aquesta propera matinada

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut