CAT |

“ENS HAUREM D’ADAPTAR”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gustavo Aranzana es resigna a jugar sense l’escalf del públic al Barris Nord, però aspira a derrotar al Granada, al que qualifica d'”equipàs”

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, sempre ha manifestat la importància del fet que hi hagi públic a les graderies, i més quan es juga a casa, però ara sap que -de moment- caldrà competir en soledat. Una circumstància sota la qual admet que “costa molt, moltíssim. El jugador es queda sense l’aliment de la grada, i de vegades es pot despistar”. A més, el canvi de dia de joc -de divendres a diumenge- també suposa una variació de rutina. Tanmateix, aquesta circumstància “ha anat bé”, per al coach, perquè “hem pogut treballar més”. Admet l’entrenador que jugar al migdia també suposa un “desajustament” i, per aquest motiu afirma que “els últims dies hem fet la càrrega de treball més important en aquesta hora del dia, per acostumar-nos”.

Aranzana també insisteix en el fet que “no hi ha necessitat” de guanyar, però sí “molta il·lusió”. Argumenta que l’equip “està tranquil, s’han perdut dos partits contra dos molt bons equips però això no vol dir que hàgem entrat en crisi ni res semblant”. Assumeix, això sí, que cal que el conjunt “jugui amb més tranquil·litat, paciència i seleccionant millor els tirs. Amb els percentatges dels últims dos partits no podem guanyar a ningú”.

Sobre el rival, Aranzana destaca que el Granada és “un equipàs, amb una configuració de plantilla excel·lent”. Per aconseguir el triomf considera cau poder portar “el ritme del partit davant de dos dels millors bases de la lliga” i també “tenir més equilibri i poder fer més punts de contraatac”. Ha matisat que “no hi ha por, però sí molt de respecte” cap a un rival que arriba invicte a Lleida després de dues jornades disputades.

El partit es juga diumenge, a dos quarts d’una del migdia i a porta tancada, per les noves restriccions imposades per la Generalitat per lluitar contra la pandèmia de Covid-19. Es podrà seguir en directe per Lleida TV i també a través de laligasportstv.com.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut