CAT |

En Bones Mans: La gestió emocional en els esports d´equip: Valors a l´esport i a la vida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La segona activitat que us presentem aquesta temporada dins del projecte “En Bones Mans”, es realitzarà el 18 de febrer a les 19:00h a la Sala VIP del pavelló Barris Nord.

I té un caire especial.

Sota el nom: “La gestió emocional en els esports d’equip: Valors a l’esport i a la vida”, en Joan Josep Vergé Oms ens proposa apostar fort pels valors i el Força Lleida està completament d’acord.

Volem renovar aquests valors que han de ser l’embolcall de la tasca formativa i us necessitem a tots: pares, mares, jugadors, entrenadors i directius.

Aquest primer taller estarà estructurat en dues parts:

  1. Ens situem:

En diferents dinàmiques participatives i d’exposició, el Joan ens parlarà dels agents que intervenen en aquest procés d’aprenentatge (Pares, mares, jugadors, entrenadors i directiva).

Quines motivacions ens mouen, com ha de ser la metodologia que integri la gestió emocional dins del concepte d’entrenament global.

Ens farà pensar molt en la nostra acció formativa que, com a pare, mare, entrenador/a fem i com encaixar-la en el seu cicle vital.

Parlarem de com afecta el conflicte emocional a la nostra ment i, en especial, al nostre cos.

O es que penseu que la vostra expectativa com a pare o mare del vostre fill no condiciona l’experiència esportiva dels vostres fills?

  1. Actuem:

A partir d’una dinàmica participativa definirem quina és la nostra expectativa i quins són els valors que ens portaran a aquest propòsit.

Com ens vincularem amb el club per a ser uns referents útils?.

Com els compartim i gaudim els valors triats?

Com els activem i cultivem?

Joan Josep Vergé Oms

Entrenador emocional, Expert en Empoderament i Valors, i Facilitador d’Aprenentatges. Després d’un recorregut en la vida liderant diferents projectes empresarials i socials s’ha format en Coach Executiu, Màster en Programació Neurolingüística (P.N.L.), Coaching per Valors, Bioneuroemoció i en Vedanta Advaita. És també formador de grups d’alt impacte i Instructor de Firewalking. Creador i impulsor del programa 3 Trainer Sport.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut