CAT |

Els millors desitjos per al 2023. Ens veiem al Barris.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí, jugadors i staff de l’ICG Força Lleida i treballadors i directius del club ens hem reunit a l’Ekke per a brindar per un final d’any 2022 històric i amb els millors desitjos per al 2023.

La trobada ha començat amb l’atenció als mitjans del president del club Albert Aliaga, destacant la trajectòria de l’equip al llarg de tot l’any, del bon inici d’aquesta temporada i amb la confiança que el 2023 segueixi la mateixa dinàmica. Aliaga ha encoratjat a tothom a sumar-se als partits i aprofitar la campanya que el club va treure la setmana passada: “Al Barris només hi faltes tu”, una campanya amb preus ajustats que inclou tots els partits que queden a casa de la Lliga Regular LEB Or 2022-2023.

També s’ha posat en valor el fet que Michael Carrera, jugador de l’ICG Força Lleida, hagi decidit quedar-se a l’equip, rebutjant ofertes d’equips de categories superiors. Amb la qual cosa, el jugador acabarà la temporada a la capital del Segrià.

A més, s’ha aprofitat per informar que el partit del dia 8 de gener davant el Burgos s’haurà de jugar al Pavelló de Pardinyes per motius aliens al club i que en els pròxims dies s’informarà sobre tots els aspectes logístics.

Podeu veure la valoració d’Albert Aliaga al següent vídeo.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut