CAT |

Els jugadors del Força Lleida Bergadà, Vinós i Lafuente jugaran vinculats al CB Pardinyes d’EBA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els jugadors del Força Lleida Jordi Bergadà, Víctor Vinós i Albert Lafuente seguiran sent els jugadors vinculats del club aquesta temporada 2018-2019. Aquesta campanya aniran vinculats al CB Pardinyes de la Lliga EBA, equip amb el qual s’entrenaran puntualment i disputaran els partits de la competició.

Aquesta vinculació suposa que Bergadà, Vinós i Lafuente s’exercitaran amb el primer equip del Força Lleida durant tots els entrenaments possibles i, alhora estaran a disposició de Jorge Serna per anar convocats en els partit del Força Lleida a la LEB Or, quan així es consideri oportú.

 

Ampliació de contracte de vinculació al Força Lleida per als tres jugadors lleidatans

El passat 4 de desembre, el Força Lleida va oferir als tres joves jugadors lleidatans ampliar el seu contracte amb el club (fins el mes de juny de 2020). Aquest tipus de contracte significa ser jugador del Força Lleida, entrar en les dinàmiques d’entrenaments del primer equip i jugar a un altre equip del territori lleidatà, sempre podent anar convocat als partits del Força Lleida. Per al Força Lleida, la vinculació és una aposta ferma per a la formació esportiva de qualitat dels joves jugadors, així com facilitar-los la compaginació dels seus estudis i la vida de l’esport professional.

 

5_Jordi_BergadaNom: Jordi Bergadà

Data naixement (edat): 2 de març de 1999 (19 anys)

Lloc de naixement: Lleida

Alçada: 1’88m

Posició: Escorta

 

Twitter: @jordibergada  /  Instagram: @jberga5

 

7_Victor_VinosNom: Victor Vinós

Data naixement (edat): 1 de gener de 1997 (21 anys)

Lloc de naixement: Lleida

Alçada: 1’94m

Posició: Aler

 

Twitter: @victorvinos7 / Instagram: @victorvinos

 

 

8_Albert_LafuenteNom: Albert Lafuente

Data naixement (edat): 24 de maig de 1999 (19 anys)

Lloc de naixement: Lleida

Alçada: 1’88m

Posició: Base

 

Twitter: @albert_lafu   /   Instagram: @albertlafu

 

 

La nota de l’entrenador Jorge Serna.

La vinculació dels tres joves lleidatans és molt favorable per al seu desenvolupament individual com a jugadors. Encarnen els valors del club, han nascut i sortit de la base i tenen qualitats suficients per a arribar a dalt, al primer equip. Mostren professionalitat i dedicació. Son les noves promeses del bàsquet lleidatà.

 

 

 

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut