CAT |

ELS EQUIPS PREFERENTS DEL FORÇA LLEIDA COMENÇARAN A COMPETIR AL MARÇ

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ), d’acord amb el Consejo Superior de Deportes (CSD) i la Federación Española de Baloncesto (FEB), han acordat identificar les competicions de base de les categories Preferents com a fases prèvies dels respectius Campionats d’Espanya. Això implica que les lligues preferents passen a convertir-se en competicions d’àmbit estatal i que, en conseqüència, els tres equips que el Força Lleida té en aquestes categories -infantil, cadet i júnior- començaran a competir en la data marcada per l’organisme federatiu, el pròxim 7 de març.

Els jugadors que participin en aquestes competicions seran sotmesos als mateixos protocols de seguretat i prevenció contra la Covid-19 que la resta d’equips que competeixen en categories d’àmbit estatal (com ara la LEB Or), garantint d’aquesta manera al màxim tant la seva salut com la del seu entorn.

La proposta federativa ha estat traslladada als clubs, que han tingut la potestat d’acceptar o declinar la participació dels seus equips en aquestes competicions en les quals ja estan inscrits. El Força Lleida, juntament amb la gran majoria dels clubs més importants de l’àmbit català de categoria masculina, ha acceptat competir després d’escoltar les opinions de les famílies i dels jugadors, que  s’han mostrat aclaparadorament favorables al retorn de la competició. De fet, només 8 dels prop de 160 clubs implicats en l’àmbit català han optat per no competir. 

En total, aquesta situació afecta al voltant d’una quarantena dels jugadors del planter. No obstant això, des del club s’és també conscient del greuge que suposa per a la resta de jugadors de la base no poder competir encara. Per això es vol insistir en el fet que es continua treballant amb el màxim esforç des de tots es àmbits  per poder trobar les fórmules adients que permetin, el menor termini de temps possible, que tots els equips i jugadors del club puguin entrenar i competir en condicions òptimes de salut i seguretat.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut