CAT |

Els clubs de Lleida units en la recta final

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida, el Lleida Llista Blava i el Lleida Esportiu han fet una roda de premsa conjunta aquesta tarda a la sala de premsa del pavelló 11 de Setembre amb l’objectiu principal de fer una crida a l’afició per a que animi als equips en aquest final de temporada esportiva.

 

Jorge Serna, entrenador de l’Actel Força Lleida i Juampi Sutina, capità de l’equip han fet una crida a l’afició per a tornar a tenir el caliu dels lleidatans i seguidors de l’Actel Força Lleida el proper 20 d’abril a les 21h en el partit davant el Chocolates Trapa Palència, l’últim de la temporada a casa.

 

Per la seva banda, Albert Folguera i Andreu Tomàs del Lleida Llista Blava i Gerard Albadalejo i Marc Nierga del Lleida Esportiu, també han remarcat la importància del suport que es rep de la gent i els aficionats per assolir les fites.

Els tres clubs han manifestat la necessitat de tenir l’afició al costat en moments crucials de la temporada, així com el suport incondicional entre companys de professió, independentment de l’esport que es practiqui.

A la roda de premsa també hi han assistit el president del Força Lleida Félix González, el president del Lleida Llista Blava Enric Duch i els capitans Miquel Feliu, Marc Rubin de Celis (Actel Força Lleida) i Jorge Félix (Lleida Esportiu).

 

 

Gràcies Lleida Llista Blava i del Lleida Esportiu pel suport i desitgem que ambdós equips assoliu els vostres objectius d’aquesta temporada.

 

Fem ciutat. Fem Força Lleida!

e

 

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut