CAT |

El Robles Força Lleida ja llueix equipacions

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí hem visitat les instal·lacions de Transports Robles, empresa patrocinadora del primer equip femení del Força Lleida. El president i vicepresident del Força Lleida Albert Aliaga i Pep Castarlenas, respectivament, han anat a l’empresa acompanyats de l’entrenador del Robles Força Lleida Ruben Petrus i les jugadores de l’equip Abril Rexach i Magali Vilches.

El president de Robles Albert Esteve Caldero i el director general de l’empresa Albert Esteve Robles han acollit els membres del club, amb qui s’han fet una fotografia de família, han conversat amb ells, han regalat un camió en miniatura i des del club hem pogut explicar de primera mà el significat de les dues equipacions.

L. La closca d’un caragol com a al·lusió a l’Aplec del Caragol i La Seu Vella, el monument per excel·lència de la ciutat de Lleida

L. Lo Marraco, un clar representant de les festes de la nostra ciutat

E. El Pont de Príncep de Viana, com a representant dels ponts que uneixen la ciutat i fent al·lusió a la unió que busquem com a club. Acompanyat de les cigonyes que tant es deixen veure a Lleida.

I. Indíbil i Mandoni, els personatges més icònics d’Ilerda.

D. La naturalesa de la província de Lleida i els Pirineus.

A. Les tradicions i el Romànic de la Vall de Boi, patrimoni de la humanitat amb la baixada de les falles i Sant Climent de Taüll.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut