CAT |

El ritme del partit serà determinant en el resultat

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Després d’un bona victòria fora de casa contra el Basquet Almeda, l’ELITE SPORT CB LLEIDA torna a jugar fora de casa i es desplaça a per enfrontar-se contra el SERTRANS SANT ADRIÀ.

L’Albert Puig destaca del partit anterior que “la victòria passada va ser molt important per trencar la mala ratxa, però sobre tot per la manera en que vam jugar, on totes les jugadores varen tenir un nivell excepcional”. En aquest partit  és molt destacable l’aportació de totes les jugadores que varen sortir des de la banqueta.

Respecte al proper partit, Puig pensa que Sant Adrià serà un rival complicat, que intentarà imposar en el partit un ritme baix de joc, un partit lent allargant tan com sigui possible les possessions. En canvi, a nosaltres ens interessa tot el contrari. Tan és així que acaba dient: “qui guanyi el partit del ritme serà el guanyador del partit”.

El SERTRANS SANT ADRIÀ hi juga l’ex-jugadora del CB Lleida, Mareme Diop. L’equip ocupa la part baixa de la classificació amb 2 victòries i 8 derrotes, d’aquí la importància del partit, un bon resultat permetrà deixar un rival directe a 4 victòries i estar una mica més a prop de l’objectiu final de la temporada.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut