CAT |

JUGUEM. 17/12. 21 h. ICG Força Lleida – Levitec Huesca

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Finalment, el partit ICG Força Lleida – Levitec Huesca si que es jugarà.

El partit es va ajornar dimarts abans que es realitzessin les proves PCR als jugadors del Huesca, els quals havien estat en contacte amb jugadors de l’Oviedo, que sí que havien notificat casos. Malgrat cap jugador del Huesca va resultar positiu en covid-19, i van entrenar, el partit es mantenia com a ajornat i el Força Lleida va demanar al president Federació Catalana de Basquetbol Ferran Aril que fes les gestions pertinents amb la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) per veure si la decisió d’aquesta d’ajornar el partit abans de tenir resultats PCR entrava dins el protocol i normativa covid-19 de la FEB. Posteriorment, alguns jugadors del Huesca van manifestar tenir símptomes i se’ls va realitzar una segona PCR.

Des del Força Lleida es va mantenir en tot moment la idea que, si no hi havia casos positius a l’equip aragonès, no tenia sentit ajornar l’encontre. Aquest migdia, el president del club Albert Aliaga ha mantingut una reunió amb la FEB per defensar la idea que no tenia sentit ajornar un partit on no hi havien positius i que des del club es treballava com un dia de partit més. La FEB ha rectificat la seva primera decisió i ha notificat als dos clubs que si els resultats de les PCR indicaven que no hi havia cap jugador del Huesca amb covid-19, el partit es jugaria.

A hores d’ara, els jugadors del Huesca no tenen encara resultats de la segona PCR, tot i que el test d’antígens ha donat negatiu. Davant aquesta situació i amb la pressió de l’hora (les 17:30h passades), la FEB demanava al Força Lleida que prengués la decisió de si el partit es jugava o no. El club ha respost amb un rotund no a decidir si el partit s’havia de jugar o no i manifestant a la FEB que això és una cosa que els pertoca a ells.

Finalment, la Federació Espanyola de Bàsquet ha decidit que el partit es juga en dia i hora fixats des d’un primer moment: Avui divendres, 17 de desembre a les 21h a l’Espai Fruita Barris Nord.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut