CAT |

El partit davant el CB Almansa, un partit ple de conscienciació i solidaritat

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest divendres, 28 d’octubre durant el partit entre l’ICG Força i el CB Almansa, tindran lloc diferents activitats solidàries en benefici a dues causes, The Ricky Rubio Foundation i l’Associació Refem.

En el cas de la primera, abans del partit, la Federació Catalana de Bàsquet i el Força Lleida sumen forces per a promoure la conscienciació sobre la salut pulmonar a través de la campanya impulsada per The Ricky Rubio Foundation. A l’entrada del pavelló s’ubicarà una urna on es podrà fer donació de cigarretes per a la sensibilització i conscienciació dels efectes nocius del tabaquisme.

D’altra banda, durant el descans del partit tindrà lloc una desfilada solidària de moda on, entre els protagonistes, hi haurà esportistes. Els assistents al pavelló podeu col·laborar en aquesta causa adquirint tires numèriques que trobareu a l’entrada del pavelló i que tindran els venedors ambulats per les grades. Entre tots els que participeu entrareu en el sorteig de diferents premis. Els diners recaptats es destinaran a l’Associació Refem, que lluita contra la violència masclista vers les dones.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut