CAT |

El jugador del Barça Rafa Villar s’incorpora a l’ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la cessió del base blaugrana Rafa Villar fins a final d’aquesta temporada.

El jove jugador de Barcelona arriba a l’ICG Força Lleida procedent del filial del Barça i actualment estava jugant a Lliga EBA. En els set partits de lliga regular que portava a la competició, estava registrant una mitja de 13,1 punts per partit, 6,6 assistències i 25,7 de valoració.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida destaca que el jugador té molta projecció i futur en el bàsquet professional. “Ha destacat molt en categories inferiors, tant al Barça com a la selecció espanyola. Ha estat important del títol del Campionat d’Europa que la U18 va aconseguir aquest estiu a Turquia”. Prado també assegura què té condicions per donar un bon rendiment, “té capacitat física, de direcció i destaca en el seu joc a camp obert i bloqueig directe”. Prado també diu que l’arribada del jugador ens pot ajudar molt després de la lesió de Fabio Santana el passat diumenge en el partit davant Cantàbria.

El director esportiu del Força Lleida Joaquí Prado parla sobre l’arribada de Rafa Villar a l’ICG Força Lleida

DADES DEL JUGADOR

Nom i Cognoms: Rafa Villar

Dia i lloc de naixement: 9 d’agost de 2004. Barcelona

Posició: Base

Alçada: 1,88 m

Equip procedent: FC Barcelona (en qualitat de cedit)

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut