CAT |

EL GRUP ICG RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La firma tecnològica lleidatana, una de les més prestigioses del món en el seu sector, seguirà patrocinant el primer equip del club les pròximes tres temporades.

El Força Lleida Club Esportiu i la tecnològica ICG Software han arribat a un acord mitjançant el qual l’empresa lleidatana seguirà patrocinant l’equip professional durant les tres pròximes temporades, fins al final de la lliga 2023/24. D’aquesta manera, ICG Software es convertirà al final d’aquest nou conveni en el primer patrocinador més longeu en la història del Força Lleida.

La firma amb seu a Torrefarrera va iniciar la seva relació amb el club del Barris Nord la temporada 2018/19, moment a partir del qual el primer equip de l’entitat va adoptar el nom d’ICG Força Lleida, que es mantindrà en el futur. Aquest vincle esdevé un cas únic en la història del bàsquet professional masculí lleidatà; mai fins ara una empresa havia apostat per encapçalar un projecte basquetbolístic a Ponent de forma tan sòlida i duradora en el temps. En la presentació de l’acord, la directora general financera i d’acció corporativa, Meritxell Pi, ha destacat que “les tres últimes temporades han estat molt còmodes per a nosaltres i això ens ha impulsat a seguir sumant. És important que les empreses lleidatanes apostin per l’esport i la cultura de Lleida”. Per la seva part, el president del Força Lleida, Albert Aliaga, ha agraït la continuïtat de la tecnològica tot destacant “l’orgull que aquest acord ens provoca, no només pel tema econòmic sinó per la solidesa que la seva confiança atorga al nostre projecte”.

El Grup ICG, creat el 1985, és una de les empreses amb més renom i prestigi internacional de les terres de Ponent. Fundat i presidit pel Sr. Andreu Pi, ICG és un grup multinacional amb presència a més de setanta països dels cinc continents. ICG produeix solucions tecnològiques globals per petites, mitjanes i grans empreses dels sectors de l’hostaleria, hotel i comerç, des del Software Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes i franquícies. Està format per nou societats i compta amb diferents divisions de negoci (ICG, HIOPOS i CASHDRO). Al marge de la seva activitat empresarial, el Grup ICG sempre s’ha distingit per la seva vinculació amb el territori i per la seva marcada voluntat de donar suport i patrocini a iniciatives vinculades a l’àmbit de l’esport i la cultura, efectuant una important labor de mecenatge i de retorn a la societat lleidatana de la qual n’ha estat sempre un dels seus ambaixadors més destacats.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut