CAT |

El Força Lleida s’uneix al Dia Mundial Contra el Càncer

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El proper diumenge 4 de febrer es celebra el Dia Mundial Contra el Càncer i, des del Força Lleida Club Esportiu ens unim a la campanya de l’Associació Espanyola Contra el Cáncer (AECC)

Tot i no haver-hi competició de lliga aquest cap de setmana, jugadors, cos tècnic i club volem mostrar el nostre suport a totes les persones que estan lluitant contra aquesta malaltia. És per això que els jugadors de l’Actel Força Lleida s’han vestit de blanc com a suma a la campanya de l’AECC.

Diumenge Lleida es vestirà de verd per commemorar aquest dia i es podran trobar diferents punts d’informació a la ciutat i província. A més, clubs esportius, escoles, institucions… s’uneixen a la campanya i, qui ho desitgi podrà assistir al punt solidari que s’organitza el mateix diumenge dia 4 a les 12h a la Plaça Sant Joan de Lleida.

L’AECC ofereix suport psicològic, atenció social i orientació sanitària a tota persona que ho necessiti. El contacte de la delegació de Lleida és el 973 23 81 48 – lleida@aecc.es. També hi ha un telèfon de contacte gratuït disponible les 24h i els 7 dies de la setmana (900 100 036).

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut