CAT |

El Força Lleida presenta la renovació de Jorge Serna

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Avui dimecres, 16/05 s’ha presentat davant els mitjans de comunicació la renovació de Jorge Serna com a entrenador de l’Actel Força Lleida per a la temporada 2018-2019.

A la roda de premsa ha estat present el president del club, Félix González, que ha dit que “el Jorge és un home de club i en tot moment ha sigut una opció molt important a considerar”, ja que hi tenen plena confiança amb ell guanyada en els seus dos anys amb el club. El president també ha comentat com encararan el projecte de l’equip els pròxims mesos, tant en l’àmbit de club com en la confecció de l’equip i l’staff tècnic per a la temporada vinent.

Amb ell també ha parlat Albert Aliaga, membre de la junta directiva del Força Lleida, i ha comentat que Serna ha demostrat aquests últims mesos que és la persona idònia per estar al capdavant de l’equip, i que “estem molt contents de comptar amb algú amb tant compromís amb el club”.

Finalment ha parlat Jorge Serna, que després de dos mesos al càrrec del primer equip aquesta mateixa temporada, ha decidit continuar almenys la temporada vinent. Serna ha destacat sentir-se molt il·lusionat per seguir sent l’entrenador del primer equip: “jo agraeixo la confiança dipositada en mi i espero poder tornar-la amb treball, desig, dedicació i molta il·lusió”.

Si voleu, podeu veure la roda de premsa de la presentació aquí mateix:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut