CAT |

El Força Lleida, Premi Compromís Solidari als X Premis Nacionals Special Olympics.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu ha estat reconegut amb el Premi Compromís Solidari durant la 10a edició dels Premis Nacionals Special Olympics per ser el primer club de les terres de Lleida en crear una Secció Special per a persones amb capacitats especials, les quals participen en la Lliga Preferent i en diferents campionats i Jocs Special Olympics.

El jurat dels Premis va decidir el passat 19 de maig que el Força Lleida fos l’entitat esportiva en rebre aquesta menció especial. La festa d’entrega de premis es portarà a terme el proper 15 de juny a Barcelona.

El Força Lleida té a les seves files un equip de bàsquet a la LEB Or (l’ICG Força Lleida), 16 equips a la base (des de Babies fins a Júniors) i 2 equips formats per persones amb capacitats especials (el Força Lleida Aspros Unipreus i l’ASVOLCALL)

Força Lleida Club Esportiu 

El Força Lleida aposta fermament per la inclusió de persones amb capacitat especials en el món de l’esport. El club lleidatà compta amb dos equips especials dins la seva base esportiva.

Special Olympics Catalunya

L’entitat reconeix la solidaritat d’un gran nombre d’esportistes, associacions, clubs, entitats i col·laboradors que donen suport a persones amb capacitats especials per a fomentar la inclusió en el món de l’esport.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut