CAT |

El Força Lleida i l’Associació Salut Mental Ponent s’uneixen per a la plena inclusió social i esportiva

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i l’Associació Salut Mental Ponent han signat recentment un conveni de col·laboració de caràcter anual amb l’objectiu comú, entre d’altres, d’afavorir la plena inclusió en l’àmbit social i esportiu d’aquells col·lectius amb dificultats.

El conveni de col·laboració signat pels presidents d’ambdues entitats, Félix González i Eva Barta, respectivament, inclou la difusió d’aquelles activitats que portin a terme el Força Lleida Club Esportiu i l’Associació Salut Mental de Ponent, i en les quals hi hagi un vincle entre ambdues entitats.

A més, el club i l’associació treballaran plegats per tal d’assolir els objectius establerts d’inclusió esportiva i socials. Per la seva banda, el club oferirà a usuaris de l’Associació Salut Mental Ponent l’oportunitat de formar part de l’organització dels partits de l’Actel Força Lleida de cara a la temporada vinent en la Lliga LEB Or i facilitarà als usuaris de l’associació poder gaudir dels partits de bàsquet al Barris Nord.

(A la fotografia, la presidenta de l’Associació Salut Mental Ponent Eva Barta, i el directiu del Força Lleida Albert Aliaga)

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut