CAT |

El Força Lleida i el Consorci Turó de la Seu Vella signen conveni de col·laboració per a impulsar la candidatura de la Seu Vella com a Patrimoni Mundial

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida han signat recentment un conveni de col·laboració anual* amb l’objectiu d’impulsar la imatge de La Seu Vella a través  de l’àmbit esportiu, tant professional com de base.

Tant el club com l’entitat treballaran plegats per a assolir aquesta fita. Així doncs, la imatge  del Turó de la Seu Vella i el logotip de Candidatura Patrimoni Mundial estaran presents al pavelló Barris Nord (vinil al parquet i pantalla del pavelló en dies de partit de l’Actel Força Lleida) així com en diferents espais de comunicació del Força Lleida (web i xarxes socials).

El conveni l’han signat l’alcalde de Lleida i president del Consorci del Turó, Àngel Ros, i el president del Força Lleida, Félix González.

A partir d’aquest divendres, 6 d’abril la imatge del Consorci del Turó de la Seu Vella serà visible durant el partit entre l’Actel Força Lleida i el Melilla Baloncesto (21h).

*La data de renovació de cada conveni és a dia 1 d’agost i es renova en períodes d’un any. 

WhatsApp Image 2018-04-03 at 11.02.27

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut