CAT |

El Força Lleida “encén” la torxa dels Jocs Special Olympics a Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ha participat aquesta tarda en els relleus de la flama dels Jocs Special Olympics. Els capitans Miki Feliu i Ablaye Mbaye, i Nil Brià, han estat a l’esdeveniment esportiu representant el club.

A les 18h es donava cita a tots els participants al turó de la Seu Vella per rebre les indicacions sobre el recorregut i els relleus de la torxa, així com per repartir les samarretes de l’esdeveniment. A les 18h l’alcalde de Lleida, sr. Félix Larrosa feia un parlament protocolari donant la benvinguda a tots els esportistes i desitjant molta sort a tots i totes en els Jocs Special Olympics. Posteriorment, la torxa a començat el seu recorregut des de la Seu Vella fins la Plaça de la Paeria, passant per Prat de la Riba, l’Auditori Enric Granados i entrant a l’eix comercial fins la Plaça Sant Joan.

Aquí ha estat, a la Pl. Sant Joan, quan Miki Feliu, capità del Força Lleida ha recollit la torxa juntament amb el Mario, del Força Lleida Aspros i voluntari als partits del Força Lleida al pavelló Barris Nord. Al seu costat estaven Ablaye Mbaye i Nil Brià, jugadors del Força Lleida, que tampoc s’han volgut perdre l’aconteixement. Feliu i Mario han dut la torxa fins la Pl. de la Paeria, envoltats per un llarg camí fet per esportistes, representants d’entitats de Lleida i estudiants d’INEFC, entre d’altres. Un cop a la Pl. de la Paeria, han pujat a l’escenari per a fer entrega de la torxa a la regidora d’esports de la Paeria, la sra. Montse Parra i fer l’encesa de la gran torxa en símbol d’arribada de la flama a la ciutat.

Posteriorment han tingut lloc els parlaments dels representants de totes les entitats organitzadores i col·laboradores com Special Olympics Catalunya, Andorra i Ajuntament de Lleida.

Recordem que els Jocs Special Olympics es celebren del 4 al 7 d’octubre a La Seu d’Urgell i a Andorra i on ja hi ha més de 1.300 esportistes inscrits d’arreu del territori. Podeu consultar tota la informació a http://www.jocsspecial.cat/

Des del Força Lleida desitgem molta sort a tots els participants dels Jocs i, sobretot que gaudiu d’aquesta experiència única que us dóna l’esport!

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut