CAT |

El Força Lleida comença a treballar amb l’equip de Lliga Femenina 2 amb Ruben Petrus al capdavant

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Amb la finalització de la temporada 2022-2023 de Lliga Femenina 2, el Força Lleida ha començat a treballar en la nova confecció de l’equip després de l’acord que es va establir amb el CB Lleida d’adquirir la plaça a la tercera categoria estatal femenina.

El primer pas ha estat definir una figura clau en l’equip, l’entrenador. Ruben Petrus, fins ara entrenador ajudant de l’equip, passarà a ocupar la posició d’entrenador principal, lloc que fins ara ocupava Albert Puig.

Petrus va entrar a formar part de l’staff del CB Lleida fa tres temporades (les dues últimes com a entrenador ajudant). El jove menorquí és també l’entrenador del Sènior B Femení a Primera Catalana (amb possibilitat d’ascens a Copa Catalunya). La seva trajectòria l’ha portat a entrenar gairebé totes les categories del club. I, a més, aquesta temporada ha aconseguit, com a jugador, l’ascens a segona catalana amb l’equip Sènior B Masculí del Força Lleida, un equip creat el setembre de 2022.

Ruben Petrus, dedicat 100% al bàsquet, combinarà la seva tasca d’entrenador al Força Lleida Femení gestionant mitja coordinació de cistella gran masculina (com ja està fent aquest any) i portant un equip masculí de la base.

Nom i Cognoms: Ruben Petrus Camps

Data i lloc de Naixement: 21 de maig de 1998. Maó (Menorca)

Càrrec: Primer Entrenador

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut