CAT |

EL FORÇA LLEIDA COL·LABORA AMB EL CB LLEIDA EN LA FASE D’ASCENS A LF2

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu, a través de dos dels seus patrocinadors, ha acordat donar suport econòmic al CB Lleida en la seva fase d’ascens a Lliga Femenina 2. Les lleidatanes es troben ja en l’últim esgraó en la lluita per pujar a la que serà en endavant la tercera categoria estatal del bàsquet femení, i han d’afrontar un desplaçament costós a la localitat malaguenya d’Alhaurín de la Torre, que és on es disputa la fase final. El Força Lleida ha fet les gestions per tal d’aconseguir una col·laboració de 3.600 euros perquè l’equip pugui fer front a una despesa no pressupostada a l’inici de temporada, i que el CB Lleida ha quantificat en 12.000 euros. La col·laboració s’ha fet pública aquest dimarts en una roda de premsa que ha comptat amb la participació dels presidents dels dos clubs,  Albert Aliaga i Anna Estrada, i del regidor d’esports de la Paeria, Ignasi Amor. En aquesta fase d’ascens, les jugadores vestiran en els escalfaments una samarreta commemorativa amb el lema “Viu el moment, viu l’esport” i que és al·lusiva a aquesta col·laboració entre els dos clubs. 

El CB Lleida i el Força Lleida comparteixen, des de fa unes setmanes, la mateixa estructura tècnica, administrativa i comunicativa pel que fa als equips del planter, arran de l’acord subscrit per les dues entitats i que té una vigència inicial de dos anys. Malgrat que les primeres plantilles de tots dos clubs estan al marge d’aquest conveni, es pretén que la col·laboració sigui estreta i prioritària també a aquests nivells. Per aquest motiu s’ha volgut donar suport al club vermell amb fets i validar d’aquesta forma el compromís del Força Lleida amb els altres clubs de bàsquet del territori.

El CB Lleida debutarà en aquesta fase d’ascens el dia 17 de juny davant del Distrito Olímpico madrileny. La fase es disputa en format de concentració, amb dos grups de quatre equips i amb sis ascensos en joc, dos per als dos primers de cada grup i dos més que sortiran dels encreuaments entre els tercers i els quarts classificats de cada banda del quadre.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut