CAT |

El Força Lleida amplia contracte a Albert Lafuente fins 2022

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ha ampliat el contracte al base lleidatà Albert Lafuente fins la temporada 2022, sumant així una nova temporada a les que ja tenia firmades.

El 4 de desembre de 2017 Albert Lafuente va signar un contracte que tornava a unir el jugador amb el club un cop finalitzada la seva estada com a jugador de la base del Força Lleida. Així doncs, Lafuente entrava a formar part del primer equip del Força Lleida i compaginaria la seva activitat amb el CB Alpicat, club vinculat al Força Lleida la temporada 2017-2018. La vinculació suposava que el base de Lleida entrenava i jugava amb el CB Alpicat però també podia entrar en entrenaments i convocatòries de partit del Força Lleida.

El 25 de juliol de 2018, el lleidatà va renovar el seu contracte amb el Força Lleida i, alhora, la vinculació a un club de Lleida. Aquesta passada temporada, el jove jugador ha jugat vinculat al CB Pardinyes, equip amb el qual ha assolit l’ascens a la Lliga LEB Plata aquest cap de setmana passat. Amb l’equip de Pardinyes, Lafuente ha participat en 23 partit de la Lliga Regular EBA i, en els 23:29 minuts de mitja que ha jugat ha anotat una mitja de 13’3 punts per partit, una efectivitat del 57’7% en tirs de dos, del 90’2% des del tir lliure i una valoració de 13’6 de mitjana. Bons número ha registrat també durant la Final Four i la Fase Final, on ha jugat els 5 partits i ha fet mitges de 14’4 punts, 83’4% de tirs lliures anotats i 11’4 de valoració. (estadístiques completes amb l’Ilerdauto Nissan Pardinyes aquí)

El base de la casa també ha participat en partits de l’ICG Força Lleida en la LEB Or. En total, ha sortit sobre el parquet en 12 encontres i ha jugat un total de 72:46 minuts per partit, amb unes estadístiques totals de 13 punts, 9 assistencies i 15 de valoració. (Podeu veure més estadístiques del jugador a l’ICG Força Lleida aquí)

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut