CAT |

El Força Lleida amb El Gran Recapte del Banc d’Aliments

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha signat un conveni de col·laboració entre el Força Lleida i el Banc d’Aliments de les Comarques de Lleida. Albert Aliaga, president del Força Lleida i Carme Hernández, membre del patronat del Banc d’Aliments i responsable de l’àrea d’empreses, han segellat aquesta vinculació. Aliaga ha destacat que sumar en aquesta campanya és important per les dues parts i anima a tothom a participar-hi. Per la seva banda, Hernández, ha agraït la col·laboració del Força Lleida en aquesta campanya de difusió i de participació, i ha destacat que malgrat que el nombre d’usuaris són similars a l’etapa de la pandèmia, el nombre de recursos són inferiors.

El Gran Recaptees celebrarà els dies 25 i 26 de novembre als principals supermercats de les comarques de Lleida i també al petit comerç i mercats. Tothom qui vulgui participar podrà fer-ho comprant productes al supermercat col·laborador habitual i posant els productes en les caixes que els voluntaris del Banc d’Aliments gestionen. La campanya també té una vessant digital amb un donatiu econòmic que pot fer fins al 25 de desembre ja sigui per bizum com online al web (AQUÍ)

Des del Força Lleida es farà recapte d’aliments en un partit oficial de l’ICG Força Lleida de la segona volta, moment en què la quantitat d’aliments de què disposen és inferior i més necessitat. Els jugadors de l’ICG Força Lleida David Cuéllar i Jaume Lobo, i el vinculat Eudald Codina, han participat en la campanya de difusió i visibilització.

Des del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida afrontem aquest Gran Recapte com un gran repte: Durant el 2022 s’han mantingut xifres de persones usuàries molt semblants a les de la pandèmia. I tots els indicadors apunten a un repunt de persones usuàries durant l’últim trimestre. Ens trobem davant una situació social i econòmica molt complexa, animem a tothom a participar!

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut