CAT |

El Força Lleida, a les Finestres FIBA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La segona fase de les Finestres FIBA, les fases classificatòries per a la World Cup 2023, comencen aquesta setmana (del 21 de febrer a l’1 de març). Els jugadors de l’ICG Força Lleida Juani Marcos, Ibou Badji i Michael Carrera van estar preconvocats per les seves respectives seleccions: l’Argentina, el Senegal i Veneçuela. Finalment, Michael Carrera i Ibou Badji seran els jugadors que es concentraran amb les seves seleccions.

D’altra banda, el director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado també participarà en aquestes finestres, com ja ha fet anteriorment, com a entrenador assistent de Sergio Scariolo a la selecció espanyola (+info). La selecció havia de jugar el diumenge 27 de febrer a Ucraïna però el partit queda ajornat a la següent fase a causa de la inseguretat provocada per l’actual situació internacional. El combinat espanyol disputarà només el partit com a local davant Ucraïna el dijous, 24 de febrer Palacio Municipal Vista Alegre de Córdoba. (+info)

Recordem que la primera fase es va disputar del 22 al 28 de novembre i que la següent serà a finals de juny i principis de juliol. Hi ha un total de sis finestres repartides al llarg de quinze mesos (novembre 2021 a febrer 2023). Podeu consultar tota la informació de la FIBA Basketball World Cup AQUÍ.

Amb motiu de la celebració d’aquests partits classificatoris, la lliga regular LEB Or s’atura aquest cap de setmana. Les cites més properes per a l’ICG Força Lleida són el dijous, 3 de març a Palma, el diumenge 6 a casa davant el TAU Castelló i dimecres, 9 a casa davant el Melilla. ENTRADES i ABONAMENTS DISPONIBLES.

Actualització: dilluns, 21 de febrer a les 18:05

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut