CAT |

El factor camp estableix la diferència

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El partit va tenir dos parts clarament diferenciades. En els dos primers quarts la igualtat va ser predominant, petits avantatges d’un i altra equip on la balança s’inclinava suaument cap a l’ELITE SPORT CB LLEIDA. Dos primers quarts amb un marcador baix i ajustat de 27 a 29 al descans del partit.

La tònica del mateix va canviar radicalment en la represa del partit on l’equip local va anar obrint diferències en el marcador de forma progressiva, a meitat del quart la puntuació ja era clara per l’equip local (40-30), un parcial de 13 a 1 va trencar el partit. El millor percentatge de tir del GEIEG, un major control del rebot ofensiu i un menor nombre de pilotes perdudes justifiquen el desequilibri del marcador del matx. El parcial al final del tercer quart es va tancar amb un 20-6.  

El darrer quart començava amb una renda de menys 12 (47-35), i es va incrementar fins a menys 17. A partir d’aquest moment l’equip lleidatà va intentar retallar distàncies però no va ser possible, un 26 % en tirs de camp en el conjunt del partit concorda amb el marcador baix obtingut finalment. Cap de les jugadores visitants va superar els 10 punts. Els 8 punts de Pilar Comella i els 8 rebots la destaquen com la jugadora amb major valoració de l’equip (16).

El proper partit, dissabte 21 és contra el Segle XXI, una oportunitat per a mostrar-se fortes a casa i guanyar el primer partit de l’any. No serà fàcil. Les joves jugadores visitants, malgrat la derrota en aquesta jornada, sempre han competit molt bé al Barris Nord.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut