CAT |

“EL DE DIUMENGE ÉS UN PARTIT MARCAT EN VERMELL”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gustavo Aranzana té clar que guanyar diumenge a Osca suposaria un important pas endavant en molts sentits. D’una banda, l’equip aconseguiria sumar tres victòries seguides -tot i que hi ha encara un partit pendent amb el Canoe per posar en ordre el calendari- i es situaria per primer cop amb balanç positiu quant a victòries i derrotes. Però també seria important per seguir creixent en el joc i en la filosofia del conjunt, reforçada després de guanyar a Castelló dimecres; “una victòria que ens ha donat molta confiança”, en paraules del tècnic, però de la que cal “fer la digestió focalitzant-nos en fer un bon partit diumenge, sabent que no hi ha cap confiança perquè el Huesca vindrà armat fins dalt per mirar de sorprendre’ns”. Aranzana admet que ara “l’equip té feeling“, però es mostra prudent ja que el rival “juga amb molt ritme i té molta capacitat d’anotació, a més de plantejar molta varietat tàctica en defensa”. Això sí, el que més el preocupa al val·lisoletà és “el meu propi equip. Que estem bé al darrere i que sapiguem què hem de fer en cada moment”.

Malgrat que amb els aragonesos ja hi ha hagut dos enfrontaments en pretemporada, Aranzana adverteix que el Levitec Huesca “ha canviat molt, han fitxat jugadors”, i espera un partit “molt complicat. Tenen molt talent. Ja veurem què passa, però per nosaltres és un partit marcat en vermell”.

El tècnic seguirà amb l’única baixa de Lucas N’Guessan de cara al duel que començarà a les 12.30 h de diumenge -encara a porta tancada per les restriccions anti-Covid 19- i que s’emetrà en directe des d’un quart d’hora abans per Lleida TV i també per laligasportstv.com

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut