CAT |

EL CBF LLEIDA “FA PLANTER” A ALCOLETGE

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La voluntat de connexió amb el territori del projecte del CBF Lleida comença a fer-se palesa. El club, que aglutina els planters del CB Lleida i del Força Lleida, ha arribat a un acord amb l’Ajuntament i l’escola Mare de Déu del Carme d’Alcoletge (El Segrià) per tal d’introduir l’esport de la cistella a la localitat, amb l’objectiu de generar interès entre els més petits. Tècnics i tècniques del CBF Lleida desenvoluparan durant el curs escolar una activitat d’iniciació al bàsquet, sorgida com a resposta a una demanda expressada pels i les mateixes alumnes de primària de l’escola. Aquests, mitjançant una enquesta, van escollir el bàsquet com a esport a introduir dins de les activitats del col·legi per al nou any acadèmic. Això va propiciar els contactes que han acabat desembocant en l’acord amb el CBF Lleida. A mitjà termini, això pot acabar implicant tant la participació de joves jugadors del poble al planter i l’escola del CBF Lleida o, fins i tot, la creació d’un equip.

El president del Força Lleida, Albert Aliaga, remarca que “aquest és un projecte que encaixa dins la política del nostre club de ser una entitat amable i oberta al territori” i destaca que Alcoletge “és un lloc immillorable per poder crear interès pel bàsquet”.

Per la seva banda, l’alcalde d’Alcoletge, Josep Maria Gras, explica que “és un orgull que el CBF Lleida vulgui fer un vincle com aquest amb el nostre municipi”, i destaca que “educar a la gent jove en l’esport i en els seus valors és un pilar fonamental” per al futur de la societat.

L’activitat donarà inici amb la imminent arrencada de l’any escolar, i totes les parts han obert la porta a donar-li continuïtat més enllà del curs vinent.

Fotografia : D’esquerra a dreta, Albert Aliaga (president Força Lleida, Josep Maria Gras (alcalde d’Alcoletge), Beatriz Aguado (regidora d’Esports Aj. Alcoletge)

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut