CAT |

EL CBF LLEIDA COMENÇA A CAMINAR

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El projecte comú del CB Lleida i el Força Lleida, el CBF Lleida, ha iniciat oficialment aquest dilluns la seva trajectòria amb els primers entrenaments dels equips que disputaran competicions de cistella gran (és a dir, des de preinfantils fins a juniors) aquesta nova temporada 2021/22. Un moment “històric”, com ha destacat el director esportiu de l’entitat, Joaquín Prado, que no podia amagar la satisfacció per l’estrena i pel que representa aquest projecte pel bàsquet lleidatà. La unió de les bases dels dos clubs té com a resultat la creació d’un dels planters més extensos del bàsquet a Catalunya quan a nombre de jugadors i jugadores (més de 300) que formaran part de 26 equips que tindran l’objectiu “de divertir-se i formar-se, tant en l’àmbit basquetbolístic com en el dels valors personals i col·lectius”. El gran repte, per a Prado és el de “la unitat i la igualtat entre els equips de base masculins i femenins”, un dels pilars sobre els quals es vol edificar el projecte.

Els conjunts entrenen de moment al pavelló Espai Fruita-Barris Nord i també al d’Alcoletge, tot i que en un futur pròxim s’hi afegiran altres espais de la ciutat. Els equips preferents comencen les seves competicions el dia 11 de setembre, mentre que la resta ho faran el cap de setmana del 25 i 26 de setembre.

Noves fórmules per comunicar

En paral·lel, també s’ha posat en marxa aquest dilluns una nova via de comunicació per donar a conèixer l’activitat d’aquesta unió. El perfil @cbflleida.base, canal oficial del CBF Lleida a Instagram, s’ha posat en funcionament sumant més de 200 seguidors en les primeres hores d’activitat. A aquest canal en seguiran aviat d’altres, com ara una remodelada web en la qual els dos clubs fa dies que treballen.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut