CAT |

El CB Bellpuig, nou club conveniat del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el Club de Bàsquet Bellpuig han signat recentment un conveni de col·laboració amb l’objectiu principal de fomentar la pràctica i qualitat del bàsquet a la província de Lleida, així com d’aconseguir equips de màxim nivell representatiu a la ciutat. Ambdós clubs acorden establir una vinculació a llarg termini respectant l’autonomia de cadascuna de les parts.

El conveni entre el Força Lleida i el CB Bellpuig està orientat a les categories de la base del club. Així doncs, a partir de la categoria PreInfantil, la part que disposi de l’equip en una lliga superior tindrà preferència en oferir la incorporació de jugadors per millorar el nivell de l’altre equip. Aquesta decisió sempre serà valorada pels directors tècnics dels dos clubs, per l’entorn proper del jugador, així com del propi jugador.

A més de fomentar el bàsquet formatiu a Lleida, el Força Lleida i el CB Bellpuig treballaran plegats i en una mateixa línia en accions i promocions conjuntes que fomentin la pràctica del bàsquet, com l’organització d’un clínic.

WhatsApp Image 2018-04-15 at 13.56.43

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut