CAT |

El base Robert Turner és nou jugador del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i Robert Turner han arribat a un acord pel qual el jugador dels Estats Units vestirà la samarreta del Força Lleida aquesta temporada 2018-2019 i ocuparà plaça d’extracomunitari.

El base, nascut a Georgia fa 25 anys i de 1’91m d’alçada, arriba procedent del Basket Club Orchies, equip de la NM1, tercera divisió de la lliga francesa. Turner hi va estar un any, en el qual va jugar 19 partits, amb mitges per partit de 28.9 minuts jugats, 17.26 punts i 4’5 assistències.

Abans de recalar a la lliga francesa, Robert Turner va formar-se a la New Mexico Junior College (2011-2013). Després va jugar a la Texas Tech University de l’NCAA (2013-2015) i posteriorment a la Superlliga de Mongòlia, on en els 14 partits que va jugar va fer 27 punts de mitja i 31 de valoració.

robert2Nom: Robert Turner

Data naixement (edat): 4 d’agost de 1993 (25 anys)

Lloc de naixement:  Augusta (Georgia. Estats Units)

Alçada: 1’91m

Posició: Base

La nota de l’entrenador Jorge Serna

Robert Turner és un jugador que pot jugar tant d’1 com de 2. És molt bon penetrador, té molt bon contraactac, es esquerrà i pot tirar de 3. Turner té bones cames per a fer esmaixades i alley oops. És un jugador explosiu i a la grada li pot agradar. Defensivament ajudarà enormement per totes les seves caracteristiques físiques ja comentades. La posició d’1 queda ben coberta amb Chapela, i també amb Sergi Quintela, que pot jugar d’1, així com amb els vinculats Albert Lafuente i Jordi Bergadà.

 

Fotos: Texas Tech

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut