CAT |

DOP Les Garrigues, nou patrocinador del Força Lleida amb presència al primer equip

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i DOP Les Garrigues hem arribat a un acord de patrocini anual. La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues s’uneix a la família d’empreses del club, així com tindrà protagonisme en l’activitat diària de l’ICG Força Lleida. D’una banda, amb presència de la seva imatge a l’espai digital i off-line del club; de l’altra posant el seu segell a les prèvies dels partits de l’entrenador Gerard Encuentra.

Albert Aliaga, president del Força Lleida reitera la importància i l’honor que suposa pel club comptar amb el suport d’empreses de la terra. “És un honor que entitats de prestigi i del territori com DOP Les Garrigues estiguin units a nosaltres”. A més, recorda que “el Força Lleida ha de ser un projecte de tot el territori, de Lleida, i que tots junts ens hem de posar en valor”. Aliaga també ha remarcat que, a banda del suport econòmic, és molt important el missatge d’unir dos entitats de casa “i tenir junts salut, esport, bons hàbits i cultura de l’esforç són valors de cara als joves i a la societat”.

Per la seva banda, el president de DOP Les Garrigues Enric Dalmau manifesta que la unanimitat per sumar-se al Força Lleida va ser fonamental. “És un orgull participar i unir esport i salut”, comenta Dalmau. “A Lleida hauríem de tenir un esport més potent, per les ganes, per la ciutat i per la gent que som”, afirma Dalmau parafrasejant les paraules d’Albert Aliaga de la importància que les empreses apostin i es sumin a l’esport local.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut