CAT |

Divendres, un partit amb els més joves com a protagonistes

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest divendres, 2 de desembre, les grades i la pista de l’Espai Fruita Barris Nord s’omplirà de nens, nenes i solidaritat. Per una banda, com cada any, participem en la recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes en benefici a Creu Roja. A l’entrada del pavelló s’habilitarà un espai destinat a Creu Roja on tothom qui vulgui pot aportar una joguina nova, no bèl·lica i no sexista, la qual es destinarà a aquells nens i nenes en situació de vulnerabilitat i farem que per Festes puguin gaudir d’una joguina nova.

Per altra banda, durant el descans del partit de l’ICG Força Lleida davant el Gipuzkoa, es farà la presentació oficial de tots els equips del CBF Lleida, els equips base del Força Lleida i el CB Lleida. Vora 350 jugadors/es baixaran a pista per la presentació i la foto de grup. Aquests esportistes estan distribuïts en 30 equips i compten amb un total de 45 entrenadors/es i 33 delegats/des. Els equips patrocinats per Grup Nayox, i que també compten amb el suport de Virginias, són: Escola, baby, premini masc (A, B, C), premini fem A, mini masc (A, B, C), mini fem (A, B), Infantil masc (1r any A), infantil fem (1r any), infantil masc interterritorial, preinfantil fem promoció, infantil masc promoció, infantil fem promoció, cadet fem promoció, cadet masc promoció, cadet masc (1r any), cadet fem (1r any), cadet masc Inter., cadet masc promoció, júnior fem promoció, cadet fem preferent, júnior masc (1r any), júnior fem Inter. i júnior masc Inter.

El Força Lleida Aspros, l’equip especial del Força Lleida també hi serà present. L’equip, que enguany compleix la seva vuitena temporada, està patrocinat per PlusFresc i competeix a la Lliga Interclubs de Bàsquet de la Representació Territorial de Lleida.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut