CAT |

Diumenge se celebra l’11a edició del Projecte Escoles amb una nova trobada a l’Espai Fruita Barris Nord

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest diumenge, 28 de gener se celebra a l’Espai Fruita Barris Nord l’11a edició de la Trobada del Projecte Escoles, un punt de trobada entre jugadores i jugadors de la base del Força Lleida i on s’obren les portes a alumnes de diferents centres educatius de les terres lleidatanes. Aquesta XI Trobada comptarà amb la participació dels estudiants del Claver, Mirasan, Escola Alba, Minerva, Mare de Déu del Carme d’Alcoletge i Joc de la Bola, col·legis que formen part del projecte.

La iniciativa del Projecte Escoles va néixer amb la idea de donar un servei de formació esportiva a nens i nenes d’escoles que ofereixin l’activitat extraescolar de basquetbol. Iniciar-los en la pràctica esportiva amb la finalitat que gaudeixin de l’esport i formar-los en tots aquells valors que són inherents en el món esportiu. Les característiques principals del projecte són donar un servei de monitoratge en l’esport del basquetbol a les escoles del nostre territori que ho sol·licitin, apropar la filosofia de formació del Força Lleida a les escoles del nostre entorn, celebrar trobades bimensuals a l’Espai fruita Barris Nord amb una proposta innovadora on el caire lúdic-festiu queda encaixat perfectament amb la part competitiva-formativa, entre altres.

Tot plegat, amb la finalitat que joves estudiants d’aquestes escoles i jugadors i jugadores de la base del club comparteixin pista i gaudeixin d’un matí de bàsquet, jocs i diversió.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut