CAT |

Del bàsquet professional a la base del club

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Que el Força Lleida és una família, és un fet. I es denota quan jugadors/es i membres d’staff dels primers equips del club s’impliquen de primera mà amb els equips de la base. Entrenar i formar als més joves a partir de l’experiència professional és una de les coses latents al Força Lleida.

En total són 16 els integrants dels primers equips del club que formen part de la base del Força Lleida. Els jugadors de l’ICG Força Lleida David Cuéllar i Jaume Lobo són entrenadors d’equips de la base, així com els entrenadors assistents Jordi Ribas i Albert Mateus. Per part del Robes Força Lleida, les jugadores Abril Rexach, Carla Fernández, Andrea Fernández, Magalí Vilches i Mili Maza també són entrenadores d’equips formatius, així com l’entrenador principal Ruben Petrus, l’assistent Toni Jiménez i el delegat Nacho Rincón. La direcció esportiva de la base està dirigida per Joaquín Prado, així com els dos equips sèniors. Els preparadors físics de l’ICG Força Lleida i el Robles Força Lleida, Íñigo Gainza i Jaume Miró, respectivament, també formen part de la base, així com Albert Setó, fisioterapeuta de l’equip masculí.

El Força Lleida compta actualment amb 28 equips del Nayox Força Lleida (equips base), 54 entrenadors i entrenadores, 325 jugadors i jugadores, 150 esportistes participants del Projecte Escoles, un equip de veteranes, l’equip especial (Atlas Força Lleida Aspros), un equip femení sènior B (Herreruela), el primer equip femení a Lliga Femenina 2 (Robles Força Lleida) i el primer equip masculí a la LEB Or (ICG Força Lleida).

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut