CAT |

C.B. Cornellà B 51 – 53 NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any Femení

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Partit on l’afrontàvem després de tan sols jugar un partit en l’últim mes, per contra el Cornellà portava 4 partits en el mateix temps amb una trajectòria ascendent. Aquest partit marcaria qui queda 4rt en finalitzar la primera volta.

L’inici va estar marcat pel desencert visitant, però compensat per la gran defensa exercida. Per sort al final del quart vam començar anotar al contraatac després de recuperacions defensives.

Durant el segon quart va seguir la tònica del primer quart, però les lleidatanes no van aconseguir seguir enllaçant contraatacs i anotar amb facilitat, cosa que va permetre marxar als vestidors amb un +4 per les de Cornellà.

L’inici del tercer quart va estar molt fort per part visitant i van fer un parcial inicial molt bo, però les locals van poder reduir diferencia, acabant el quart amb un empat en el lluminós.

L’últim quart va estar marcat pels nervis i la igualtat en tot moment i amb un final d’infart amb l’última possessió per les locals on les lleidatanes van defensar genial fins a recuperar la pilota i forçant un tir de mig camp, el qual no va entrar.

La pròrroga va seguir amb la mateixa direcció de l’últim quart, però les del CBF Lleida van dominar els nervis i controlar la pròrroga amb una avantatja mínima, tot i que el final va acabar sent molt igualat, gràcies amb un triple en l’últim minut de les jugadores del CB Cornellà.

Una victòria on l’important no és el resultat en si, sinó la sensació de millora defensiva i tenint clar que s’ha de seguir treballant i reenganxar-nos al ritme de partits.

Et podem ajudar?
Saltar al contingut