CAT |

CRÒNICA & POST-PARTIT JORNADA 12 | ICG Força Lleida 82 – 70 Marin Ence Peixegalego

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Partit disputat en el Barris Nord en la 12á jornada de la lliga Leb Or entre el ICG Força Lleida, en l’era post-Jorge Serna amb la seva destitució aquesta setmana , i el Marín Ence Peixegalego, en cerca de la victòria per a sortir de la zona de descens.

El partit comença amb un joc d’intercanvi de canastres i un ritme intens del Força Lleida, avançant-se en el marcador per sobre del Marín, però el Marin amb un joc interior més ofensiu aconsegueixen mantenir-se a ratlla seguint el deixant dels de Lleida.

Cap al final del primer quart els gallecs aprofiten la falta d’encert del ICG per a empatar el partit a 18-18 mancant 2 minuts. El temps transcorre sense que cap dels entrenadors demani temps mort, acabant el quart en empat a 20-20

A l’inici del segon quart comença amb un Marin Ence Peixegalego més fort en el rebot tant ofensiu i defensiu, avançant-se als primers minuts i escapant-se a 4 punts en el marcador, però el ICG Força Lleida reacciona i als 4min transcorreguts recuperen l’empat, aprofitant entrar en el joc i amb una defensa dura aconseguint que el Marin no pugui atacar i esgotant els seus 24 segons en cada atac, mancant 4min del descans es produeix el primer temps mort del partit quan el ICG Força Lleida s’avança a 34-31.

L’inici del 3r quart els ilerdencs s’avancen en el marcador deixant fora de combat per uns instants i superant-lo en més de 10 punts en el marcador, acabant en el marcador en uns contundents 72-59

En últim quart es comença a notar el cansament de les rotacions del Marin en disposar solament de 8 jugadors i en anar a remolc del Força Lleida, mancant 4 min el Força Lleida està 9 punts per damunt amb el marcador a 77-68 però els últims minuts ningú marca amb molts errors dels dos equips, mancant 1 minut amb el marcador de 79-69 el Força Lleida. La trobada acaba a favor dels ilerdencs trencant la ratxa de victòries negatives i donant un aire de respir en la classificació.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut