CAT |

Coca-Cola entra a formar part del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

A partir d’aquesta temporada, Coca-Cola Europacific Partners Iberia, S.L.U serà nova empresa patrocinadora del Força Lleida. Durant tots els partits de l’ICG Força Lleida a l’Espai Fruita Barris Nord, Coca-Cola serà la proveïdora d’una àmplia varietat de begudes que tenim al bar i a la sala per a empreses: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Aquarius, Powerade…

Albert Aliaga, president del Força Lleida, considera l’arribada de Coca-Cola al club una demostració que el Força Lleida avança, es consolida i suma rellevància. Josep Sàez, Sènior Mánager de Coca-Cola Europacífic a Lleida afirma que l’empresa sempre ha apostat per l’esport de Lleida “i poder estar al Força Lleida i ajudar-los en aquesta temporada és un honor. També recorda que la col·laboració va més enllà, aportant producte de la marca als bars perquè els aficionats puguin gaudir del refresc i d’un bon espectacle de bàsquet.

Afegir també que Coca-Cola tindrà presència de marca al pavelló, com per exemple amb les cadires de peu de pista i lones publicitàries, entre d’altres.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut