CAT |

Caragolada solidària a l’ICG Força Lleida – TAU Castelló de diumenge, 6

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i la FECOLL organitzen una caragolada solidària en benefici de Down Lleida abans del partit ICG Força Lleida – TAU Castelló del diumenge, 6 de març a les 12:30 h.

A partir de les 11 h i un cop finalitzat el partit es farà un tastet a la zona coberta (costat de les portes d’accés al pavelló) on totes les persones que vinguin al partit podran degustar-ho per un preu de 5 euros que anirà destinat a l’Associació Lleidatana per a la síndrome de Down (Down Lleida). A més, hi haurà animació amb música en directe del grup de versions ‘rockeres’ Código 23-19.

L’acció té una finalitat benèfica i solidària en benefici al “Programa d’atenció social i psicològica per a famílies de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals” de Down Lleida; un programa adreçat a millorar la qualitat de vida del nucli familiar de les persones que integren l’associació i que, amb la pandèmia, és encara més important per les necessitats de les famílies de persones amb discapacitat que són encara més grans i les fonts de recursos més escasses.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut