CAT |

CAMPANYA PLAY OFF | AL LIO!

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

(actualització: 22 de maig. 13:14 h)

L’ICG Força Lleida jugarà, per segon any consecutiu, el play-off d’ascens a l’ACB, una fita mai abans assolida i que reforça el projecte de club. I ja teniu disponible la Campanya d’Abonament de Play-off 2022-2023.

LA CAMPANYA

Una campanya que vol posar en valor el que s’ha aconseguit gràcies a la feina feta al llarg d’una temporada amb canvis planificats i imprevistos.

Un any amb l’èxit de la Lliga Catalana i l’accés al play-off per segon any consecutiu amb un lleidatà al capdavant, el coach Gerard Encuentra.

Una temporada de vibrar amb victòries davant Andorra, Palència, Estudiantes, Valladolid o Burgos a casa.

PARTITS

Amb la lliga ja finalitzada, es confirma que el rival de l’ICG Força Lleida serà el Valladolid i que començarem l’eliminatòria a domicili. La distribució dels cinc possibles partits és la següent:

  • Partit 1: dijous, 25 de maig a Valladolid (20:45 h)
  • Partit 2: dissabte, 27 de maig a Valladolid (19 h)
  • Partit 3: dijous, 1 de juny a Lleida (20:45 h)
  • Partit 4: dissabte, 3 de juny a Lleida (19 h)
  • Partit 5: dijous, 8 de juny a Valladolid

L’equip que aconsegueixi tres victòries, passarà a la Final Four.

ABONAMENTS (SAMARRETA INCLOSA) I ENTRADES

L’abonament per al play-off inclou els partits que es juguin a l’Espai Fruita Barris Nord i la samarreta especial del play-off. No hi haurà diferenciació segons zona, però sí que hi haurà preu especial per a abonats i per a joves d’entre 6 i 15 anys. També hi haurà venda d’entrades individuals (no inclouen samarreta), amb les mateixes condicions que l’abonament quant a zona i edat. La samarreta es podrà adquirir per separat. Tota la informació a la imatge.

En cas de només jugar-se un partit, les persones que tinguin abonament de play-off tindran compensació de cara a la temporada vinent.

IMPORTANT ABONATS

Els abonats de l’ICG Força Lleida (temporada i pack 2023) tindran dret al seu seient habitual si adquireixen l’abonament abans del dimarts, 23 de maig a les 17 h. A partir d’aquest dia i hora, el seient s’alliberarà i es posarà a la venda.

PUNTS DE VENDA

Els abonaments estan a la venda des d’avui dijous, 18 de maig a través del web (clic aquí) i a oficines del Força Lleida (de dilluns a dijous de 18 a 20 h). Les samarretes es començaran a distribuir a partir de la setmana vinent a les oficines del club.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut