CAT |

CALENDARI LEB OR | L’ICG Força Lleida comença i acaba la lliga regular al Barris

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida ja coneix el seu calendari de partits per a la temporada 2023-2024 després que aquest matí la Federación Española de Baloncesto fes el sorteig del quadre.

L’equip lleidatà començarà i acabarà la lliga regular a casa. La Jornada 1 es jugarà el divendres 6 d’octubre a les 21 h a l’Espai Fruita Barris Nord davant el Gipuzkoa, i la Jornada 34 també serà al pavelló lleidatà el divendres 10 de maig davant el Menorca a les 21 h. El primer partit fora de casa serà a la Jornada 2 contra el Burgos (dv. 13 d’octubre). La primera volta finalitzarà a casa davant el Cáceres jornada 17 (dv. 12 de gener).

Com a curiositat, el calendari de la primera volta i la segona són asimètrics, és a dir que no es segueix el mateix ordre.

La Copa Princesa LEB Oro està agendada pel 26 o 27 de gener, els Play-offs del 16 al 31 de maig i la Final Four el 8 i 9 de juny.

Els dies i hores dels partits són orientatius i basats en l’horari habitual de l’equip. Poden ser modificats a mesura que s’aproxima la data de joc.

Descarrega’t el calendari complet de la LEB Or.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut