CAT |

BONES SENSACIONS, MAL RESULTAT

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gens fàcil era la papereta amb què l’ICG Força Lleida anava a Madrid per debutar en la lliga 2021/22; Sense la plantilla tancada, amb la baixa de Juani Marcos per motius administratius, amb els dos pivots pràcticament acabats d’aterrar a l’equip, i visitant al màxim candidat a l’ascens. Certament calia ser molt optimista per pensar a arrencar un triomf del WiZink Center, però si una cosa sembla que ha de caracteritzar a l’equip d’aquesta temporada és el seu temperament atrevit i descarat. I això sí que es va poder veure a la capital de l’Estat; No es va poder guanyar, però es poden treure algunes coses molt positives del debut.

El partit va començar amb l’ICG Força Lleida mostrant una gran actitud i agressivitat en atac i en defensa. Fruit d’això, van avançar-se en el marcador (2-3, 8:18 1Q). Els bordeus, desacomplexats tot i la magnitud de l’escenari, tenien en Carrera el seu estilet, però els madrilenys feien gala del seu talent exterior i, a cop de triple, agafaven les regnes de l’electrònic (12-5 5:48 1Q). El veneçolà era, tot i això, una garantia incidint cap al cèrcol, i els seus punts impedien marxar a l’Estudiantes. Però les rotacions van fer que els madrilenys poguessin créixer; dues jugades de 2+1 i un nou triple catapultaven l’equip de Jota Cuspinera cap a la barrera dels 10 punts i feien que Encuentra demanés el primer temps mort (21-11, 1:16 1Q). L’equip reaccionava i aconseguia reduir marges fins al 23-17 del final del primer període.

El segon quart va començar amb els de Lleida colpejant des del 6,75 i situant-se a només un punt (27-26, 7:30 2Q), i tot i la lesió que va patir Mark Hughes -que ja no tornaria a jugar- l’equip mostrava molta competitivitat i no es desenganxava del matx. No obstant això, algunes pèrdues de pilota i l’aprofitament de segones opcions per part de l’Estudiantes els tornava a posar 12 per sobre (38-26, 4:44 2Q). Nova aturada de partit demana per Encuentra, i nou apropament gràcies a un 3+1 de Schreiner i dos tirs lliures de Rosa (38-32, 3:23 2Q). Fins al final del quart, els madrilenys feien la goma i mantenien marges còmodes però no decisius (47-37). Deu punts que demostraven que els de la Terra Ferma aconseguien el primer objectiu; competir i posar-li les coses difícils al màxim candidat a l’ascens. I l’arrencada del tercer quart ho va confirmar. Sortida agressiva, parcial de 0-4 i de nou l’equip mostrant que tenia els cinc sentits posats en el duel (47-41, 9:00 3Q). El matx va entrar en una fase d’igualtat, però amb l’Estudiantes mantenint la seva escletxa i ampliant-la en els moments finals del període fins als 14 punts, que es quedaven en 11 en l’interludi (67-56). Els madrilenys s’enduien el quart per un punt, el que donades les circumstàncies era una bona notícia.

En els últims deu minuts, l’objectiu era evitar que els madrilenys exageressin la diferència en el marcador, però la qualitat i la rotació més gran dels locals -l’ICG no pot comptar encara amb Juani Marcos, li queden dos fitxatges per fer i recordem que Hughes estava lesionat des del segon quart- eren un obstacle massa gran. Es van arribar a posar 23 punts per sobre (91-68, 2:15 4Q), amb un gran encert exterior, i amb el matx ja sentenciat, els de l’Espai Fruita van acabar baixant els braços i fent que el regust final fos més amarg del que es mereixia la feina dels 35 minuts anteriors. Al final, triomf ampli per als locals (98-73) i primer contacte del nou ICG Força Lleida amb una lliga en què si el marge de millora és l’esperat, tindran moltes coses a dir. Dimecres vinent, a l’ESPAI FRUITA, primer partit a casa enfront l’HLA Alacant (20.00 hores).

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut