CAT |

Black Friday i Cyber Monday al Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ofereix descomptes i preus especials per a els 2 propers partits al Barris Nord (Canoe i Oviedo) en motiu de les dates assenyalades del Black Friday i el Cyber Monday.

El Black Friday (divendres negre) és el dia en què comencen les compres nadalenques als EEUU i es celebra sempre el divendres següent al dia d'”Acció de Gràcies”, el qual té lloc el quart dijous del mes de novembre. A Espanya, el Black Friday es conegut com el dia de compres sense IVA o amb descomptes des què Apple va ser la primera companyia que va decidir portar aquest “Divendres Negre” al país oferint preus especials en els seus productes, tant per a compra física com online. Aquesta tradició ha anat agafant més força any rere any.

Així doncs, per al divendres 23 de novembre, dia en què es juga el partit Força Lleida – ZTE Real Canoe, partit corresponent a la jornada 9 de la Lliga LEB Or, les entrades per al partit tenen un cost únic de 10 euros i es poden comprar a través del nostre web en aquest enllaç directe (flleida.acyti.com) o bé a la taquilla del pavelló Barris Nord 1h abans de l’inici del partit.

 

 

D’altra banda, als EEUU, el Cyber Monday es celebra just el dilluns després del dia d'”Acció de Gràcies” i del “Black Friday”. Es tracta de seguir oferint descomptes en els productes o bé allargar els descomptes del Black Friday, especialment en negocis digitals amb l’objectiu de potenciar la compra online (sobretot quan aquesta anteriorment no era tant usual).

Des del Força Lleida oferim entrades a 3 euros (zona fons) per al partit Força Lleida – Liberbank Oviedo Baloncesto, el qual es juga diumenge, 2 de desembre a les 18h al pavelló Barris Nord de Lleida i correspon a la jornada 11 de la LEB Or. Aquestes entrades només es podran comprar online a flleida.acyti.com des del divendres 23/11 a les 20:30 fins dilluns, 26/11 a les 23:59h.

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut