CAT |

Beca esportiva del Força Lleida per a un usuari de Creu Roja dins un nou conveni de col·laboració

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i Creu Roja de Lleida han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de difondre la labor social d’ambdues entitats i amb la intenció de facilitar la integració dels col·lectius en risc que la Creu Roja atén en les seves activitats.

Tant el club com l’entitat treballaran per complir els objectius que tenen en comú com la promoció i afavoriment d’aquells col·lectius amb dificultat i exclusió social amb el propòsit de facilitar-los-hi els mitjans necessaris per a la seva inclusió als diferents àmbits socials, com és el món de l’esport.

Per la seva banda, el Força Lleida ofereix una beca esportiva a una persones usuària de Creu Roja Lleida per tal que pugui jugar a bàsquet en un dels equips de la base del club, sempre sota supervisió i aprovació del tècnic corresponent. A més, el club oferirà facilitats als usuaris de Creu Roja en risc d’exclusió per poder gaudir dels partits de l’Actel Força Lleida al Barris Nord. Per la seva part, usuaris de Creu Roja Lleida seran partícips en l’organització dels partits del primer equip a casa on podran viure de primera mà com es gestionen i es preparen els partits i donaran suport a l’equip organitzatiu durant els encontres.

WhatsApp Image 2018-03-05 at 15.28.22 (1)

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut