CAT |

Barça i Força Lleida, junts fins al 2026

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i el Futbol Club Barcelona continuarem vinculats dues temporades més. El conveni que ambdós clubs vam firmar fins a finals d’aquesta temporada s’amplia així fins al 2026.

La unió col·laborativa entre els dos clubs va néixer la temporada 2021 i va suposar la cessió de dos jugadors de la pedrera del Barça al club lleidatà: Juani Marcos i Ibou Badji, amb els quals es va jugar la Final Four d’ascens a la LEB Or la temporada 2021-2022. A la continuïtat de Juani Marcos s’hi va sumar l’arribada de Rafa Villar el desembre de 2022, una temporada que l’equip de ponent va arribar als play-offs d’ascens a l’ACB.

Albert Aliaga, president del Força Lleida ha manifestat que “és un conveni històric.” Aliaga ho considera una consolidació del projecte dins el marc del mandat actual. A més, aquest conveni és el reflex d’una confiança i implicació per part del Barça i de la figura de Josep Cubells, president del Barça de bàsquet masculí.

Per la seva banda, el president del FC Barcelona de Bàsquet Josep Cubells ressalta que el conveni és una simbiosi esportiva i també personal entre les dues entitats. “És un conveni que ens cobreix unes facetes que ens interessen a les dues entitats”, diu el directiu blaugrana. Un dels objectius és dotar al Força Lleida de jugadors de la base del Barça que el dia de demà tindran projecció i faran el salt a grans lligues, com l’ACB. Cubells destaca que el Força Lleida té aspiracions i està al capdamunt de la LEB Or i això suposa una gran oportunitat.

A la presentació també hi han assistit els directius del Força Lleida Toni Cudós, Sisco Pujol i Jordi Garcia.

L’acord Força Lleida – Barça té una renovació periòdica i simbolitza la unió entre dos clubs catalans que potencien el talent dels joves i busquen el creixement esportiu i social del basquetbol.

Ja teniu disponible la roda de premsa completa.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut